Ask Your Question
0

Help Manual pages missing after Win7 build

asked 2018-07-06 10:01:00 +0000

kevin-gmail gravatar image

updated 2018-07-06 10:08:01 +0000

Following a 32bit build of Wireshark 2.4.2 on Windows7 Enterprise 64bit, Wireshark runs OK, but none of the Help->Manual Pages will display. There are no warning/error messages displayed. The html pages are built, just not displayed. Does Wireshark post errors in a log file?

edit retag flag offensive close merge delete

Comments

Can you confirm that this is a version of Wireshark you've built yourself, and then installed via the installer you built yourself?

Are the man page html files (e.g. wireshark.html) present in the same directory as the Wireshark binary?

If the files are present, do they display in your default browser if you open then from Explorer or "run" them from a command prompt?

grahamb gravatar imagegrahamb ( 2018-07-06 10:17:03 +0000 )edit

I have built this myself. I have not installed it as I don't yet have nsis to build it with. the man html files are not in the same folder as the wireshark exe. Exe is in .\run\RelWithDebInfo. Man files are in .\Doc. If I move them into .\run\RelWithDebInfo\Doc then they are displayed. The files display correctly in my default browser.

Is this a problem with the build script, or should the man pages not display until installed.

kevin-gmail gravatar imagekevin-gmail ( 2018-07-06 12:14:46 +0000 )edit

1 Answer

Sort by ยป oldest newest most voted
0

answered 2018-07-06 13:23:36 +0000

grahamb gravatar image

The man pages will not be correctly linked until installed.

edit flag offensive delete link more

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2018-07-06 10:01:00 +0000

Seen: 27 times

Last updated: Jul 06