OSQA is unmaintained. Help us figure out where to go from here.

Hello,

I am using latest version of wireshark (v 2.2.6). But am getting malformed packet error when am adding ePCO in Attach Request. Also the same bit is not coming in indication flag in S11 messages (Create Session request and Modify bearer request) along with ePCO value. And also am expecting the epCO bit and value in Attach Accept message as part of NAS message.

Can you please let me know whether I can get a fix for the above issue?

Br, Rajeev

asked 19 Apr, 03:28

MME's gravatar image

MME
6114
accept rate: 0%


You should follow the information in the Wiki page Reporting Bugs to create a Bugzilla entry (attaching a capture), which is the preferred method for reporting a bug.

permanent link

answered 19 Apr, 03:32

grahamb's gravatar image

grahamb ♦
19.3k328204
accept rate: 22%

Bug 13621 has been successfully created

(19 Apr, 04:12) MME

the ePCO bit decoding (along with most of R13 3GPP features) are in Wireshark 2.3.X development branch, not 2.X stable branch. Please use a development build.

permanent link

answered 19 Apr, 04:46

Pascal%20Quantin's gravatar image

Pascal Quantin
5.5k859
accept rate: 31%

Your answer
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×1

question asked: 19 Apr, 03:28

question was seen: 156 times

last updated: 19 Apr, 04:52

Related questions

p​o​w​e​r​e​d by O​S​Q​A