OSQA is unmaintained. Help us figure out where to go from here.

I'm trying to capture using tshark on a remote Debian system. My local machine is Windows 10, running Wireshark 2.0.5.

I'm using plink to setup the connection with the remote system, with the following command: plink -l username 192.168.10.10 "tshark -i eth0 -w -" | wireshark.exe -k -i -

The connection gets established, the terminal prints "Capturing on 'eth0'", and Wireshark opens on my local system.

After Wireshark finishes loading, an error pops up and says Error reading from pipe: The operation completed successfully. (error 0)

The user I'm logging in to the remote system as can run tshark. When I SSH in to the remote system and run tshark within the shell on that system, everything looks fine.

I'm not sure where the pipe is failing. Any suggestions?

asked 28 Jul '16, 10:09

sunnyside's gravatar image

sunnyside
6112
accept rate: 0%

Be the first one to answer this question!
toggle preview

Follow this question

By Email:

Once you sign in you will be able to subscribe for any updates here

By RSS:

Answers

Answers and Comments

Markdown Basics

  • *italic* or _italic_
  • **bold** or __bold__
  • link:[text](http://url.com/ "title")
  • image?![alt text](/path/img.jpg "title")
  • numbered list: 1. Foo 2. Bar
  • to add a line break simply add two spaces to where you would like the new line to be.
  • basic HTML tags are also supported

Question tags:

×250
×153
×36
×26

question asked: 28 Jul '16, 10:09

question was seen: 926 times

last updated: 28 Jul '16, 10:09

p​o​w​e​r​e​d by O​S​Q​A