Ask Your Question
0

Wlan data rate I/O graphs show wrong values

asked 2020-04-05 14:51:42 +0000

ahiya gravatar image

hi

ive follow this thread : https://osqa-ask.wireshark.org/questi... the bellow selution:

"In the display filter, you enter the filter expression you would like to use. For example, I entered the IP address of the WiFi Client (ip.addr==192.168.0.101). The graph will only display information pertaining to the Client with IP address 192.168.0.101

The Y-axis must be selected as Max, Min or Average. Then the Y-field would be wlan_radio.data_rate"

and i get a graph but the valus on the Y are too low. while i see in the packets rate high as 263M the graph shows max of 55M.

any idea, what i did wrong?

edit retag flag offensive close merge delete

2 Answers

Sort by » oldest newest most voted
0

answered 2020-04-05 17:14:54 +0000

ahiya gravatar image

image description

only now I've realized that I was looking at the PPI header and not in the 802.11 radio info header. the max rate under 802.11 radio info header is as the peek. sorry im new at wireless capturing thanks

edit flag offensive delete link more
0

answered 2020-04-05 15:23:40 +0000

Chuckc gravatar image

IO Graphs produce unreasonable result
Have you tried changing the Interval on the graph to see how that affects the peaks?

8.8. The “I/O Graphs” Window

edit flag offensive delete link more

Comments

yes i did. 10/100ms. the peak stays the same

ahiya gravatar imageahiya ( 2020-04-05 17:10:05 +0000 )edit

Your Answer

Please start posting anonymously - your entry will be published after you log in or create a new account.

Add Answer

Question Tools

1 follower

Stats

Asked: 2020-04-05 14:51:42 +0000

Seen: 54 times

Last updated: Apr 05